به گزارش سرویس سیاسی  مشرق ، عرصه سیاست در هفته ای که گذشت شامل اتفاقات زیادی از قبیل نشست های انتخاباتی ، هشتمین جلسه دادگاه فساد مالی ، بده بستان های سیاسی در انتصاب ملک زاده و واکنش ها به این انتصاب بود که به شرح زیر است :


جمعه 1391/2/8

نماز جمعه در حالی برگزار شد که یک روز از آغاز تبلیغات انتخاباتی مجلس می گذشت و نماز جمعه شاهد حاشیه های جالبی بود ، تبلیغات پرحجم دو گروه جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان از برجسته ترین اتفاقات بود. یکی دیگر از اتفاقات جالب این هفته نماز جمعه حضور اعضای جبهه متحد و جبهه پایداری در خارج از دانشگاه و در میان مردم نمازگزار بود که توجه مردم را جلب می کرد. غلامعلی حداد عادل، علیرضا زاکانی، احمد توکلی، الیاس نادران، پرویز سروری، محمد دهقان ، روح الله حسینیان و کوچک زاده نماز جمعه را به امامت آیت الله صدیقی برگزار کردند.



آیت الله صدیقی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت بانوی دو عالم ، در توصیه به برگزارکنندگان مجالس عزای حضرت زهرا(س) گفت: مجالس عزای حضرت زهرا(س) علاوه بر عبادت بار سیاسی نیز دارد؛ این جنگ نرمی تمام عیار است که در طول تاریخ، شیعه‌ به وسیله آن واقعیات را افشا می‌کرد.



شنبه 1391/2/9

دیدار اعضای جبهه پایداری با آیت الله مصباح یزدی

آیت الله مصباح یزدی ، در دیدار با اعضای شورای مرکزی و کاندیداهای جبهه پایداری که بیش از سه ساعت به طول انجامید، پس از بیان نظرات حاضرین در جلسه، علامه مصباح یزدی در سخنانی مهمی به تبیین چارچوب حرکت جبهه پایداری پرداخت. آیت الله مصباح خطاب به اعضای جبهه پایداری گفت: اگر زماني به اقتضاي وظيفه و براي حفظ اصل نظام روشنگري و افشاگري لازم باشد، ‌گريزي از آن نيست؛ اما در برابر رقيبي که اشتراکات زيادي با ما دارد ضرورتي ندارد مثل يک برانداز با او برخورد کنيم؛ بلکه با رعايت ادب، احترام، متانت و منطق حرف‌مان را مي‌زنيم.

آیت الله مصباح با یادآوری دوران بنی صدر و مخالفتش با نظرات امام (ره) و همچنین فتنه های پیشین به جریان فکری منحرف اشاره کرد و افزود : جرياني که با تظاهر به اسلام و تشيع و تمسک به نام مبارک امام زمان ـ‌صلوات‌الله‌عليه‌ـ در باطن تيشه به ريشه اسلام مي‌زند. بعضي از مسئولان هم متوجه نيستند . هر چند ـ‌الحمدلله‌ـ اين جريان بالفعل آبرويي ندارند؛ اما اگر خداي نکرده از آنها غفلت شود و بتوانند فرصتي براي ترويج افکار خود پيدا کنند خطرشان از همه خطرهاي گذشته بيشتر است.





آیت الله مهدوی :در اختلافات و مسائل اجتماعی نباید دعوا کرد / اختلاف میان نیروهای انقلاب آرزوی جریان نفاق است

آیت‌الله مهدوی‌کنی در گفت‌و‌گو با یک نشریه درباره مرحله دوم انتخابات و لزوم وحدت نیروهای انقلاب سخن گفت. وی با تاکید بر لزوم وحدت میان نیروهای انقلاب افزودند : با تمام اختلاف سلیقه‌هایی که بین علما و دیگران بخصوص در مسائل اجتماعی وجود دارد، برای حفظ نظام باید با هم کار کنیم.

آیت الله مهدوی در ادامه با اشاره به سیره امام (ره) در مشورت گرفتن از نیروهای کارشناس و زبده گفتند : بعضی‌ها فکر می‌کنند که معنای ولایت فقیه این بوده که امام می‌گفتند من هر چیزی که می‌گویم همان درست است و باید بشود. اصلاً چنین چیزی نیست؛ الآن هم چنین چیزی نیست ؛ ولی فقیه یعنی کسی که بتواند یک جامعه‌ای را حرکت بدهد و تعالی بدهد و بالا بیاورد.


یکشنبه   1391/2/10


هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی

مهمترین اتفاق روز یکشنبه برگزاری  هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی به ریاست قاضی ناصر سراج بود که شامل اتفاقات جالبی بود . در این جلسه دادگاه  خبری از متهم ردیف اول پرونده ، مه‌آفرید امیرخسروی نبود و به اتهامات 4 متهم جدید که مهمترین آنها «الف.گ» مدیر شرکت تراورس بود رسیدگی شد . مه آفرید بخش قابل توجهی از رشوه ها را از طریق وی پرداخت کرده بود.



«الف.گـ» در این جلسه دادگاه از نقش «الف.م» در ماجرای فساد مالی پرده برداشت و با بیان اینکه مه آفرید با مقام ارشد جریان انحرافی در هتل لاله جلساتی برگزار می کردند گفت : کاری که «الف.م» پشتش بود اصلا مناقصه نداشت .

«الف.گـ» با تاکید بر نقش جریان انحرافی در موضوع فساد مالی گفت : من جریان انحرافی را بسیار قوی می‌دیدم. در این پرونده 40 میلیارد تومان اصلا معلوم نبود قرار است به چه کسی داده شود.



در ادامه جلسه دادگاه «الف.گـ» با بیان اینکه مه آفرید با آقای وزیر ... نیز جلساتی داشتند گفت : مه آفرید 2 بار با وزیر ؟؟؟ دیدار خصوصی داشت. من از آقای وزیر چیزی نمی‌دانم که پولی گرفته یا نه. بعد از اتمام  اظهارات «الف.گـ» فراهانی وکیل مدافع وی گفت : نکته چهارم این است که وزیر فعلی راه هم باید به دادگاه بیاید زیرا شنیدم که گفته ارزش قرارداد شیراز بندرعباس 900میلیارد تومان بوده است؛ باید بیاید و به عنوان مطلع بگوید ماجرا از چه قرار است.


انتقاد احمدی‌نژاد از شیوه برخورد با مفسدان بانکی

رئیس​جمهور در همایش ارتقای نظام سلامت ادرای که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد صحبت های مهم و جنجالی را بیان کردند. احمدی نژاد در بخشی از سخنانش با اشاره به  گفت : بعضی‌ها تصور می‌کنند که اگر ما 4 نفر را اعدام بکنیم قاطعیت ما در فساد محرز می‌شود اما اینگونه نیست  و ما باید عدالت را اجرا کنیم. امروز متاسفانه اصل این مسئله در بحث‌های مختلف کاملا در حاشیه قرار گرفته و بانکی که این تخلف در آن بوقوع پیوسته بود، هم‌اکنون در جریان پرونده قرار ندارد و رئیس خاطی این بانک نیز طلبکارانه علیه ما موضع می‌گیرد.


طعنه رئیس مجلس به مدیران قانون گریز

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بایستی دوره‌های آموزش برای مدیران گذاشته شود و مدیران باید قوانین را مطالعه کنند، تصریح کرد: در انتصاب مدیران باید قانونگرایی اصل باشد نه فرار از قانون ؛ یکی از افراد که مناقشات درباره او زیاد است ، من از آقایانی شنیدم که نقل زبانش این بود که "قانون چند منه"؛ این فرد به درد مدیریت نمی‌خورد و باید فاتحه این فرد خوانده شود ، چرا که کسی که در مسند مدیریتی قرار می‌گیرد و می‌گوید که قانون چند منه، باید او را به میدان میوه تره‌بار ببرند تا با باسکول کار کند!

بده بستان های سیاسی در انتصاب ملک زاده

محمد شریف ملک زاده از اعضای جریان انحرافی ، که در تیرماه 1390 با حکم مرجع قضایی روانه زندان شده بود در ابتدای هفته به سمت مشاور رئیس جمهور و همچنین مشاور آیت الله هاشمی شاهرودی منصوب شد . این انتصاب با واکنش های جدی رو به رو شد تا آنجا که روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود از دفتر رئیس شورای عالی حل اختلاف قوا خواست در این باره شفاف سازی کند.
این اقدام سوال برانگیز که همگان را به تعجب وا داشته بود از آنجایی جالب تر شد که روز سه شنبه رئیس دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی خبر انتصاب محمد شریف ملک زاده به عنوان مشاور وی در امور اجرایی را تایید کرد.



در همین راستا شاید اشاره آیت الله صادق آملی لاریجانی در همایش ارتقای سلامت نظام اداری به حکم احمدی نژاد برای "ملک زاده" بود که عنوان کرد :یک دفعه‌ای حکم‌های قارچ گونه‌ از این طرف و آن طرف صادر می‌شود آیا ما نباید ملاحظه کنیم که اگر متهمی در دستگاه قضایی مورد رأفت نظام قرار گرفته نباید به وی احکام کلیدی بدهیم تشویق‌اش کنیم. آیت الله صادق لاریجانی در ادامه با انتقاد از بده بستان های سیاسی گفت : برای رضای خدا از بده بستانها بیرون بیایید. مردم می دانند که گاهی دستگاه قضا به مصالح کشور برخی پرونده ها را فعلا پیگیری نمی کند ولی این دلیل نمی شود این شخص را در منصبی بگمارند.

در ادامه همین واکنش ها به این انتصاب جنجالی کیهان به تحلیل ماجرا پرداخت و دومرتبه ستون ویژه های خود را به این موضوع اختصاص داد و نوشت : آيت الله شاهرودي قبل از ديگران هويت نامطلوب و آسيب رسان ملك زاده را به رئيس جمهور گوشزد كرده و خواستار بركناري وي از حلقه نزديكان آقاي احمدي نژاد شده بود. بنابراين بايد پرسيد چه اتفاقي افتاده كه آقاي شاهرودي بلافاصله بعد از صدور حكم انتصاب ملك زاده به مشاورت رئيس جمهور، با چرخش يكصد و هشتاد درجه اي نسبت به مواضع قبلي - و مستند- خود، و در حمايت از حكم رئيس جمهور، ملك زاده را به مشاورت خويش منصوب مي كند؟!

لازم به ذکر است برخی نمایندگان مردم در مجلس که بارها درمورد اینگونه انتصاب ها موضع گیری کرده بودند دوباره با انتقاد از انتصاب "ملک‌زاده" خواستار پیگیری دستگاه قضا و برخورد قاطعانه با این انتصاب شدند . فدایی با بیان اینکه بکارگیری نیروهای حاشیه ساز و آنهایی که سابقه عدم احراز صلاحیت در زمینه مناصب دولتی و مشاورت ها را دارند درست نیست، گفت: افرادی که ملک زاده را به مشاورت خود نصب کرده اند اگر برایشان احراز شود که وی فرد صالحی نیست حتما در تصمیمشان تجدیدنظر خواهند کرد.


رهبر معظم انقلاب اسلامی : با خائنان و دزدان کیسه ملت برخورد شود



رهبر انقلاب اسلامي در ابتداي ورود به محل كارخانجات توليدي داروپخش، در محل يادمان شهداي كارگر حضور يافتند و با قرائت فاتحه، براي آنان علو درجات مسئلت كردند.  رهبر معظم انقلاب اسلامي همچنين با حضور در جمع كارگران نمونه سراسر كشور و جمعي از كارگران واحدهاي صنعتي توليدي فرمودند: اقدام كساني كه با يك عنوان و براي كاري خاص، تسهيلات كلان بانكي مي گيرند اما در جايي ديگر از اين تسهيلات استفاده مي كنند، مصداق خيانت و دزدي از كيسه ملت است و بايد با اين افراد برخورد شود.


دوشنبه   1391/2/11


دو همایش همزمان از سوی جبهه متحد و جبهه پایداری


روز دوشنبه پنجمین روز از آغاز تبلیغات انتخاباتی بود که با دو همایش همزمان از سوی جبهه متحد و جبهه پایداری برگزاری شد . همایش جوانان حامی جبهه پایداری در سالن سیدالشهدا(ع) واقع در میدان هفت تیر با حضور تعدادی از اعضای ارشد این جبهه برگزار شد . این همایش با سخنرانی آقاتهرانی ، حسینیان و لنکرانی برگزار شد که اعضای دیگر این جبهه نیز از قبیل سقای بی‌ریا ، لاجوردی ، محصولی ، رسایی و کوچکزاده حضور داشتند.



همایش جبهه متحد نیز در میان اقشار مختلف ری در مسجد فیروزآبادی برگزار شد . حداد عادل که یکی از سخنرانان این همایش بود با تاکید بر حضور حداکثری مردم مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت : در تنظیم فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان سعی شده به سه عنصر تعهد ، تخصص و تجربه توجه ویژه شود و از مردم خواست  که به افرادی رای دهند که این ویژگیها را دارند.




نامه جامعه مدرسین به شخص رئیس جمهور

اتفاق دیگری که در این روز افتاد نامه ای بود که از سوی جامعه مدرسین به امضای آیت الله یزدی منتشر شد که در این نامه  از رئیس جمهور خواسته بودند با بهره گیری از نظرات کارشناسان اقتصادی جلوی گرانیها و افزایش قیمتها را بگیرد. در ادامه این نامه آمده بود که : بدیهی است چنانچه این گرانی ها تداوم پیدا کند، بیم آن می رود که اقشار آسیب پذیر و مستضعف جامعه اسلامی ما – که همانا صاحبان اصلی این انقلاب اند – با معضلات جدی مواجه شوند.


واکنش ها به هشتمین جلسه دادگاه فساد مالی

روز دوشنبه که اکثر روزنامه ها با تیتر های «دست جریان انحرافی پشت قضیه فساد بانکی» و «دیدار مه‌آفرید با مقام ارشد جریان انحرافی» و همچنین «در هشتمین جلسه دادگاه فساد مالی نام لیدر جریان انحرافی به میان آمد» منتشر شده بود ، در اقدامی جالب و قابل توجه روزنامه ایران نامی از جریان انحرافی به میان نیاورد.

روزنامه ایران که سعی کرد بود حق نان و نمک را خوب ادا کند در گزارش خود اینگونه نوشت : "متهم با طرح اتهاماتي درخصوص برخي اطرافيان رئيس‌جمهور تلاش كرد خود را بي‌گناه جلوه دهد كه با واكنش رئيس دادگاه روبرو شد! "


سه شنبه  1391/02/12


احمدی‌نژاد: ابلاغیه‌های لاریجانی خلاف قانون است


رييس‌جمهور در بخشنامه‌اي به كليه دستگاه‌هاي اجرايي كشور نوشت : مكاتبات مجلس شوراي اسلامي با دستگاه‌هاي اجرايي در خصوص لغو برخي مصوبات مربوط به دولت و مراجع و مقامات دولتي خلاف نص صريح قانون اساسي و فاقد وجاهت حقوقي است و هيچ يك از اصول قانون اساسي چنين اختياري را صراحتاً و يا تلويحاً به رييس محترم و حتي مجلس شوراي اسلامي اعطا نكرده است.



واکنش ها به بخشنامه جدید احمدی نژاد

حداد عادل رئیس سابق مجلس شورای اسلامی اظهار نظر درباره قانونی یا غیر قانونی بودن لغو مصوبات مربوط به دولت توسط مجلس را تنها در حیطه اختیارات "شورای نگهبان قانون اساسی" دانست.

محمد رضا باهنر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی نیزبا تاکید بر اینکه بر اساس اصل 138 قانون اساسی باید مصوبات دولت به تایید رئیس مجلس برسد، گفت: دستگاه های دولتی مکلف به اجرای بخشنامه رئیس جمهور مبنی بر"عدم توجه به لغو مصوبات غیر قانونی دولت توسط مجلس" نیستند، چون دولت نمی تواند برخلاف قانون بخشنامه صادر کند.
 
محمد رضا خباز نماینده کاشمر و عضو هیئت تطبیق مصوبات مجلس شورای اسلامی هم در واکنش به این بخشنامه با تاکید بر اینکه اجرای بخشنامه جدید دولت مبنی بر"عدم توجه به لغو مصوبات غیرقانونی دولت توسط مجلس" توسط دستگاه های اجرایی پیگرد قانونی دارد گفت: اجرا کنندگان بخشنامه رئیس جمهور مواخذه و معاقبه می شوند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در سخنانی در جمع تعدادی از معلمان نمونه کشور با اشاره به بخشنامه روز گذشته رئیس‌جمهور گفت : در اینجا لازم است گلایه‌ای هم از آقای رئیس‌جمهور داشته باشم. قانون اساسی همه موضوعات را مشخص کرده و این دعوا ندارد و نباید با اقداماتی ذهن‌ها را مشوش کنیم.

ميرتاج‌الديني:مجلس اجازه لغو مصوبات دولت را ندارد

معاون پارلماني رييس‌جمهور با اشاره به اصل 138 قانون اساسي در مورد مصوبات هيات دولت، گفت: طبق نص صريح اصل 138 قانون اساسي، رييس مجلس اجازه لغو مصوبات هيات دولت را ندارد.



چهارشنبه   1391/02/13


این بار هشدار آیت‌الله نوری درمورد گرانی‌ها

 آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار با جمعی از فرماندهان و افسران نیروی انتظامی و خواهران طلبه استان لرستان با اشاره به افزایش قیمت‌ها، از دولت و مسئولان خواست تا نسبت به کنترل گرانی اقدام اساسی انجام دهند. گفتنی است پیش از این نامه ای از سوی  آیت الله یزدی منتشر شد که در این نامه  از رئیس جمهور خواسته بودند با بهره گیری از نظرات کارشناسان اقتصادی جلوی گرانیها و افزایش قیمتها را بگیرد. در ادامه این نامه آمده بود که : بدیهی است چنانچه این گرانی ها تداوم پیدا کند، بیم آن می رود که اقشار آسیب پذیر و مستضعف جامعه اسلامی ما – که همانا صاحبان اصلی این انقلاب اند – با معضلات جدی مواجه شوند.


3 اقدام مجلس دربرابر دولت در قبال گرانی‌ها

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در نشست حامیان جبهه متحد اصولگرایان در مسجد امام حسین (ع) قلهک با اشاره به تلاش دولت برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها گفت: رئیس جمهور قصد داشت مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را قبل از سال 91 آغاز کند اما مجلس باخبر شد و سه اقدام جدی انجام داد تا ازاجرای فاز دوم جلوگیری شود.



پنجشنبه  1391/02/14


پایان زمان تبليغات دور دوم انتخابات مجلس

تبليغات مرحله دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي كه از دقايق آغازين هفتم ارديبهشت ماه آغاز شده بود 8 صبح روز پنج‌شنبه (امروز) پايان يافت.


جزئیات جلسه نمایندگان با رئیس‌جمهور

موسی الرضا ثروتی عضو هیئت رئیسه کمییسیون تلفیق در مورد جلسه چهارشنبه شب اعضای کمیسیون تلفیق با رئیس جمهور ضمن مثبت ارزیابی کردن این جلسه گفت: دیدگاههای نمایندگان و رئیس جمهور در این نشست بسیار به هم نزدیک شد.

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم  در مورد جلسه شب گذشته اعضای کمیسیون تلفیق با رئیس جمهور گفت: جلسه با رئیس جمهور با دعوت ایشان از نمایندگان برای مطرح شدن سه بحث در مورد هدفمندی یارانه‌ها، صندوق توسعه ملی و همکاری دولت و مجلس بود.

مصباحی‌مقدم یادآور شد: رئیس جمهور در ادامه گفت قرار است قانون هدفمندی 5 ساله اجرا شود ما سال‌های اول از پرداخت نقدی شروع کردیم و بعد از آن کم کم جوانب دیگر قانون پیاده می‌شود و من به ایشان گفتم از این پاسخ قانع نشدم، چون نقدینگی افزایش و تقاضا بالا می‌رود و برداشت از منابع بانک مرکزی نیز موجب تورم می‌شود. در نهایت قرار شد جلسه‌ دیگری با کمک آقای میرتاج‌الدینی برگزار شود.

حجت الاسلام مصباحي مقدم گفت: رئیس جمهور خواستار مجوز مجلس برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها و تعامل بیشتر دولت و مجلس شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • مهران ۰۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۵
    0 0
    ریس محترم قوه قضاییه به حکم مشاوره ملک زاده اعتراض نمودند!!! ایشان می فرمایند صحیح نیست کس را که در دستگاه قضایی مورد رافت نظام قرار گرفته نباید پست کلیدی به وی داده شود و نباید بده بستان های سیاسی کرد و مردم می دانند که برخی پرونده ها بنا بر مصالحی فعلاٌ پیگیری نمی گردد!!!!!!!!!!!! ریاست محترم قوه قضاییه، اتفاقاٌ همین مصلحت گرایی ها خود بنوعی بده بستان های سیاسی است. اگر ملک زاده مجرم بوده چرا حکم محکومیت وی صادر نشده و اگر مجرم نیست قاعدتاٌ انتصاب وی فاقد اشکال قانونی است.چطور می شود با اینهمه جار و جنجال و انتساب اتهامات نظیر اخلال در امنیت و آسایش عمومی فردی دستگیر می شود ولی در سریعترین زمان مورد رافت نظام قرار می گیرد. دلیل این رافت ندامت وی بوده یا مصلحت گرایی و بعبارتی همان بده بستان های سیاسی؟!!!چرا این رافت شامل حال مجرمین دیگر نمی شود؟!!!آیا این رافت شامل افرادی که فاقد پشتوانه حکومتی هستند نیز می شود؟!!! قوه قضاییه مظهر و مجری عدالت است و چنانچه این دستگاه به مر قانون و بر اساس عدالت و مساوات عمل نماید ریشه تمام مفاسد خشکیده می شود.نقش دستگاه قضایی در مبارزه با فساد و ایجاد زمینه سلامت جامعه بسیار بیشتر از قوای دیگر است و اگر این مفاسد در جامعه زیاد شده مهمترین دلیل آن همین مصلحت گرایی ها ی قضایی است که مجرمین و دزدان اموال عمومی نیز به این مصلحت گرایی ها واقفند و در خیال آرامش به دست درازی های خود ادامه می دهند. هر زمان که قادر بودید عدالت و مساوات را در ان دستگاه حاکم نمایید ، ظریب امنیت جامعه صد چندان خواهد شد. پس کاش به جای اعتراض به انتصاب ملک زاده علت مورد رافت قرار گرفتن وی در دستگاه زیرمجموعه خود را مورد انتقاد قرار دهید. هیچ مصلحتی بالاتر از سلب اعتماد افکار عمومی نسبت به عدالت ورزی وعدم تساوی افراد در قوه قضایی نیست .کاش قدر نظام مقدس اسلامی را بدانیم و در تقویت آن و همراه کردن بیشتر مردم و اعتماد سازی آنها به نظام کوشا باشیم
  • بابک ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۵
    0 0
    در سیستم مدیریت این مملکت حرف اول و آخر را بده بستان سیاسی می زند در همه قوا و از طرف همه گرایشها چه اصولگرا چه اصلاح طلب چه معمم چه مکلا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس